Anasayfa

Roma Gezi Rehberi Blog

Roma Pass

Nisan 27, 2014 by Roma Gezi Rehberi

Roma Pass sanat ve kültür aktiviteleri, ulaşım gibi hususlarda geçerli olan indirim ile giriş kolaylığı sağlayan karttır. Hem turistlerin hem de Roma yerlilerinin satın alabileceği bir kart çeşididir. Birçok konuda indirim sağlamasının yanı sıra bazı yerlere girişi kolay ve hızlı hale getirmektedir.

Roma Pass ile ziyaret ettiğiniz ilk 2 müze ya da arkeolojik alan girişi ücretsizdir. Buna müze ya da alandaki sergiler de dahildir. Sonrasında ziyaret edilen müze ya da arkeolojik alanlar için imtiyazlı geçiş sağlamaktadır. Museo della Repubblica Romana e della memoria garibaldina, Museo Bilotti a Villa Borghese, Museo Canonica, Museo delle Mura, Museo Napoleonico and Villa di Massenzio müzelerine ücretsiz giriş imkanı vermektedir. Ayrıca Roma Pass ile toplu taşıma araçlarından ücretsiz olarak faydalanabilirsiniz. Kartınızı geçerli hale getirdiğiniz günden üçüncü günün gece yarısına geçerlidir. Roma Pass’in kabul gördüğü tüm sergi, organizasyon ve düzenlemelerde indirim imkanı sağlamaktadır. Turistler için sağlık hizmeti veren MET Travel Health bünyesinde de indirimli uygulamalar mevcuttur.

Roma Pass paketi ile birlikte Roma Pass kart, Roma haritası, Roma rehberi gibi ürünler birlikte verilmektedir. Gerekli formu doldurduktan sonra kart aktive edilmelidir ve geçerliliği bundan sonraki üç gündür. Ziyaret edilen ilk yerde ya da kullanılan ilk toplu taşıma aracında aktive edilebilir.

Roma Pass ile genel olarak 45 anıt, müze ve arkeolojik alana indirimli ve hızlı girebilir, toplu taşıma araçlarından ücretsiz faydalanıp sağlık hizmetlerinde indirim elde edebilirsiniz. Eğer Roma’da üç gün kalacaksanız 34 Euro karşılığında Roma Pass satın almanız size birçok açıdan kazanç ve kolaylık sağlayacaktır. Roma Pass’e benzer bir diğer seçenek Rome Combo Pass’dir. Bu seçenek ile hem Roma Pass ile yararlandığınız şeylerin yanı sıra Hop on Hop off adı verilen şehir turuna da katılabilirsiniz.


Email: İletişim formumuzu kullanarak bize ulaşabilirsiniz.
(4 çalışma saati içerisinde cevap veriyoruz)


Vera Event

Siz sadece gözünüzü kapatıp hayal edin, gerisini en ince detayına kadar biz organize edelim.

İzleyin

İletişim formumuzu kullanarak bize ulaşabilirsiniz.

İletişime geçin
Bize Ulaşın

Telefon: 388.835.0900
(Pazartesi-Cuma 9:00 am – 06:30 pm CET)

Email: İletişim formumuzu kullanarak bize ulaşabilirsiniz.
(4 çalışma saati içerisinde cevap veriyoruz)